Zoals ieder jaar, hebben wij ook voor Vastelaovend 2023 een speciaal Limburgs Vastelaoveshummeke ontworpen van ons huismerk Bello Gente.

Dit jaar hebben wij gekozen voor een  kleurrijk, maar tevens stijvol dessin, uitgevoerd in een Italiaanse katoen. De donkerblauwe ondergrond is voorzien van enkele Roed-Geel-Greune Vastelaovèsvlaggen met daarop een wapen in de Limburgse kleuren en natuurlijk onze leeuw.

Dit unieke Italiaanse overhemd is  uitgevoerd in een royale bourgondische fit, verdeeld over de maten small tot en met 3xl. Het kan dus zowel casual, alsmede chique worden gedragen, onder iedere kleur colbert/kostuum, maar ook op een spijkerbroek.

Het betreft een eenmalige uitgave en van dit unieke Italian shirt, worden ook maar een beperkt aantal stuks vervaardigd. De prijs bedraagt €79,95 per stuk.

Het shirt is uiteraard alleen in onze winkel verkrijgbaar !

Alaaf !

 

’t Hummeke Team

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf  u hier in voor de Hummeke Nieuwsbrief en win een overhemd !!

Inschrijving is uiteraard kostenloos. Wij houden u niet alleen op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze actuele aanbiedingen, wij verloten bovendien iedere maand een overhemd (naar keuze) onder de lezers van onze nieuwsbrief. Prijswinnaars ontvangen automatisch bericht.

* Verplicht veld

Contact

Beekstraat 40, 6231 LG Meerssen
043 365 6600
Design by Stucon Advisory